Menu

031 360 330

Cart

Pogoji poslovanja

Pogoje poslovanja določa podjetje Petra Döring s.p., ki blago in storitve partnerjev na portalu www.potujoca-delavnica.si prodaja v svojem imenu in za svoj račun. 

Prijava 

Svoje podatke vpišite v takšni obliki, kot jih želite kasneje imeti izpisane na računu za kupljeno blago. Za nakup registracija ni potrebna in ga lahko opravite kot gost. 

Košarica

Kadar uporabnik doda kakšen izdelek v košarico, se mu ta pokaže v košarici z/s:

  • Slika izdelka
  • Ime izdelka
  • Kratek opis izdelka
  • Količina izdelkov (lahko se spreminjajo - dodajajo ali odstranijo)
  • Cena izdelka
  • Popust, če ima izdelek kakšen popust (če je v akciji)
  • Skupaj, ki pomeni količina * cena

Ob kliku na ime izdelka, pa se prikaže opis:

  • podrobnejši opis
  • mere izdelka

Po končanem seznamu je še končni seštevek – znesek celotnega nakupa.

Blagajna

Blagajna je razdeljena na štiri dele, prvi je naslov za izdajo računa, kjer se uporabnik identificira, v drugem izbere naslov za dostavo, v tretjem je način dostave in plačila, v četrtem pa je potrditev nakupa.

Dostava blaga 

Blago dostavljamo na področju Slovenije s Pošto Slovenije (po ceniku in splošnih pogojih dostave Pošte Slovenije). Pridržujemo si pravico izbora druge dostavne službe, če je s tem dostava cenejša in učinkovitejša. Blago dostavimo na naslov, ki ga navedete ob naročilu. Cene v spletni trgovini vključujejo 22-odstotni DDV. Cene ne vključujejo stroškov dostave. Strošek se plača dostavni službi (po ceniku in splošnih pogojih dostave Pošte Slovenije). Ob nakupu nad 1000,00 € stroške dostave krije prodajalec. 

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju Petra Döring s.p. pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga. 

Izdelek morate vrniti neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in z računom v času 30 dni od prejema pisnega obvestila. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga (poštnina). 

Lastništvo blaga

Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last podjetja Petra Döring s.p.

Računi

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga. Račun prejme kupec ob prejemu blaga.

Stvarne napake na blagu 

Kadar naročeni izdelek ne ustreza prejetemu, se le-ta na stroške prodajalca zamenja ali se po dogovoru uskladita vrednosti naročenega in prejetega, če seveda prejeti ustreza naročniku – kupcu. 

Poškodbe nastale pri prevozu oz. dostavi 

Fizične poškodbe blaga ne spadajo pod stvarne napake. Kupec mora takoj po prevzemu blaga le-tega pregledati in o vidnih poškodbah na blagu (fizične poškodbe blaga) takoj obvestiti naše podjetje. Če je ob dostavi blaga poškodovana zunanjost embalaže oz. če je blago v embalaži morda poškodovano, morate embalažo odstraniti v navzočnosti dostavljavca in o morebitnih poškodbah napraviti zapisnik, ki ga podpiše tudi dostavljavec. Za transportne poškodbe odgovarja prevoznik oz. dostavna služba. 

Zaščita zasebnosti

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh potujoca-delavnica.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Petra Döring s.p. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za pravilno vnesene podatke. 

Prijava or Registracija